bus auto fiets
Menu

Vrijstaande woning type D - deelplan 1

Alles verkocht

Over het woningtype

De zeer riante vrijstaande woningen type D zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Het metselwerk heeft een licht beige-grijze kleur en geeft de woningen een warm karakter. De grote raampartijen zorgen voor zeer veel lichtinval en bieden uitzicht op de groene omgeving. De ca. 3 meter hoge begane grond geeft woningtype D meteen een ruimtelijk gevoel. En uiteraard is er ook volop ruimte. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Via een prachtige serre, voorzien van glas van vloer tot plafond, loop je de riante tuin in. Met de overkapping ontstaat er een mooie buitenruimte waar je fijn kunt vertoeven. Wat een heerlijke plek om thuis te komen!

VARIANTEN
Van woningtype D bestaan twee varianten. Woningtype D1 (B06, B10, B19 en B20) heeft een vaste garage aan de woning en bij woningtype D2 (B01 en B04) is de garage los gesitueerd van de woning en is de woning gedraaid ten opzichte van de weg. Door de losse garage heeft de serre van D2 aan de zijkant extra lichtinval.

Gebruiksoppervlakte
214 m²

Perceeloppervlakte
593 m² - 1061 m²

Inhoud
898 m3

Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Bouw
Type woning Vrijstaande woning type D - deelplan 1
Deelplan Deelplan 1 - 24 woningen Meer over dit deelplan
Energieprestatienorm. ** BENG
Gas vrije woning Ja
Zonnepanelen Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Badkamer voorzieningen douche, toilet, brede wastafel, bad
Badkamer niveau luxe, luxe
Aantal woonlagen 3
Garage/berging Uitpandig
Parkeer gelegenheid dubbele oprit, oprit
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 214 m2
Perceeloppervlakte 593 m2 - 1061 m2
Inhoud 898 m3
Berging Garage
Tuin
Tuin type aan te leggen, aan te leggen
Diepte tuin ca. 12 m - 35 m

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je vindt hier een overzicht van de nieuwbouwwoningen van De Bosrand en je ziet de ligging van de woningen of appartementen op de kaart. Je kan via onderstaande kaart je voorkeur bepalen. Klik vervolgens op de "Inschrijven" knop om je in te schrijven voor de door jou gewenste woningen! Voor beschikbare appartementen of vragen kun je ook direct contact opnemen met de makelaars of gebruik maken van het contactformulier.

 

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
kavelkaart-nieuwbouwproject-de-bosrand-fase-1-noordwijkerhout-1170.jpg

Update

Appartementen

Appartementen

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij belangstelling contact op met de makelaars; De Leeuw Makelaardij, tel 071 405 1616 en Heemskerk Makelaardij 0252 375 736 of stuur een mail via het contactformulier van deze website.

Bekijk de appartementen