bus auto fiets
Menu

Twee-onder-een-kapwoning type C - deelplan 1

Alles verkocht

Over het woningtype

In De Bosrand worden tien prachtige twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De entrees van deze woningen bevinden zich aan de zijkant, waardoor een L-vormige indeling ontstaat op de begane grond die extra ruim aanvoelt door de hoogte van 3 meter. Door de erker (voor- of zijkant) en een grote raampartij bij het zitgedeelte ontstaat een gezellige hoek met veel licht. De leefkeuken staat door de pui met openslaande deuren direct in contact met de riante tuin. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je vijf slaapkamers en maar liefst twee badkamers, ideaal om bijvoorbeeld de kinderen hun eigen badkamer te geven. Deze woningen met prachtige tuinen met uitzicht op bos of water zijn een luxe en ontspannen plek om je thuis te voelen. Is dit jouw favoriete woning?

VARIANTEN
Er bestaan twee varianten van type C. Type C1 (B02, B11, B14, B21 en B23) met langskap heeft een ruime garage vast aan het huis en een erker aan de voorzijde. Type C2 (B03, B12, B15, B22 en B24) met dwarskap heeft een garage losstaand van het huis en een erker aan de zijkant.

Gebruiksoppervlakte
174 m² - 191 m²

Perceeloppervlakte
495 m² - 667 m²

Inhoud
711 m3 - 777 m3

Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Bouw
Type woning Twee-onder-een-kapwoning type C - deelplan 1
Deelplan Deelplan 1 - 24 woningen Meer over dit deelplan
Energieprestatienorm. ** BENG
Gas vrije woning Ja
Zonnepanelen Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Badkamer voorzieningen douche, toilet, brede wastafel, bad
Badkamer niveau luxe
Aantal woonlagen 3
Garage/berging Uitpandig
Parkeer gelegenheid dubbele oprit
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 174 m2 - 191 m2
Perceeloppervlakte 495 m2 - 667 m2
Inhoud 711 m3 - 777 m3
Berging Garage
Tuin
Tuin type aan te leggen
Diepte tuin ca. 14 m - 23 m

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je vindt hier een overzicht van de nieuwbouwwoningen van De Bosrand en je ziet de ligging van de woningen of appartementen op de kaart. Je kan via onderstaande kaart je voorkeur bepalen. Klik vervolgens op de "Inschrijven" knop om je in te schrijven voor de door jou gewenste woningen! Voor beschikbare appartementen of vragen kun je ook direct contact opnemen met de makelaars of gebruik maken van het contactformulier.

 

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
kavelkaart-nieuwbouwproject-de-bosrand-fase-1-noordwijkerhout-1170.jpg

Update

Appartementen

Appartementen

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij belangstelling contact op met de makelaars; De Leeuw Makelaardij, tel 071 405 1616 en Heemskerk Makelaardij 0252 375 736 of stuur een mail via het contactformulier van deze website.

Bekijk de appartementen