bus auto fiets
Menu

UITLEG INSCHRIJVEN

Woningen deelplan 2 - fase 2

Online inschrijven
Heb jij interesse in één van de woningen van De Bosrand in deelplan 2? 

Je kunt je je voor de woningen die beschikbaar staan, contact opnemen met een van de makelaars of gebruik maken van het contactformulier. 

Heb je belangstelling voor een woning die onder optie staat? Hiervoor kun je je nog aanmelden als reservekandidaat. Dat kan alleen via deze website. Op deze pagina leggen we uit hoe je dit kunt doen. 

Bepaal vooraf je voorkeuren
Bekijk eerst via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Noteer de bouwnummer(s) waar je interesse naar uit gaat en bepaal je volgorde van voorkeur. 

Wat moet ik invullen?
Allereerst vul je in volgorde de bouwnummers in waarvoor je in aanmerking wilt komen. 

Vervolgens vul je je NAW-gegevens in (en die van je partner, in het geval je samen een appartement koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken indien je uiteindelijk beslist om het appartement te gaan kopen. Het is niet toegestaan om per koppel dubbel in te schrijven. 

Tot slot vragen stellen we nog een of enkele vragen over de financierbaarheid. Voor het versturen heb je ook nog de mogelijkheid om een opmerkingen of toelichting toe te voegen zodat de inschrijving compleet is.

Toewijzing
Indien je je inschrijft voor een woning van deelplan 2 van De Bosrand, dan neemt de makelaar alleen contact met je op indien er een woning voor jou beschikbaar is. 

Lees onderaan deze pagina waar je het inschrijfformulier vindt en hoe je een account aanmaakt. Bij het inschrijfformulier vind je tevens de verkoopvoorwaarden met hierin een nadere uitleg over de toewijzing en het stappenplan tot aankoop.
Heb je hulp nodig met inschrijven? Neem dan even contact op met een van de makelaars.

Het inschrijfformulier

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving (inloggen).

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik hierboven op de button of klik op de "Schrijf je nu in" knop die getoond wordt bij bij het bouwnummer.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken via de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst/spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier. Selecteer hiervoor het juiste inschrijfformulier binnen de accountomgeving

Inloggen en naar het inschrijfformulier

Klik hier

Lees de verkoopvoorwaarden

Klik hier

Update

Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte

Alle appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je op zoek naar een luxe appartement op Landgoed in den Houte? Bekijk dan deelplan Paviljoen in den Houte, een gebouw met 20 luxe en duurzame appartementen.

Naar paviljoenindenhoute.nl