bus auto fiets
Menu

Deelplan 2 -fase 2 - 18 woningen

In het tweede deelplan van De Bosrand komen in totaal 37 woningen. Het woningaanbod zal bestaan uit luxe twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. De tweede fase bestaat uit 18 woningen

Deelplan 2 is verdeeld in 2 fases. In de tweede fase komen 18 woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Alle woningen liggen op een ruim perceel dat grenst aan water en groen.

De verkoop van de tweede fase start pas nadat de eerste fase van deelplan 2 is verkocht. We hebben daarom op dit moment nog geen concrete planning voor de start verkoop.

Heb je belangstelling voor de woningen van de tweede fase van deelplan 2? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt direct bericht als er meer informatie beschikbaar is of wanneer de verkoop en inschrijving van start gaat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief? 

klik hier

Update

Appartementen

Appartementen

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij belangstelling contact op met de makelaars; De Leeuw Makelaardij, tel 071 405 1616 en Heemskerk Makelaardij 0252 375 736 of stuur een mail via het contactformulier van deze website.

Bekijk de appartementen