bus auto fiets
Menu

36 woningen deelplan 2

In het tweede deelplan van De Bosrand komen 37 woningen. Het woningaanbod zal bestaan uit luxe twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. 

Het tweede deelplan van De Bosrand bestaat uit 37 woningen. De woningontwerpen van het tweede deelplan lijken veel op de woningen van het eerste deelplan, echter niet alle woningen worden een exacte kopie. Vanwege de watergang grenzend aan de kavels van deelplan 2, kunnen we geen achterom via de achterzijde realiseren. Daarom zal de drie-onder-één-kapwoning in deelplan 2 niet meer aangeboden worden. De achtertuin van de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen is altijd te bereiken via de voor- en of zijkant te bereiken. In totaal komen er 28 twee-onder-een-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen. 

In de najaar van 2022 verwachten we te starten met de verkoop en inschrijving van deelplan 2. 

Op dit moment werken we aan de verdere uitwerking van de woningen, waarvan we deze zomer de eerste beelden verwachten. Er is nu er nog geen informatie over de woningen beschikbaar. Heb je belangstelling? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct bericht als er meer informatie beschikbaar is of wanneer de verkoop en inschrijving van start gaat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief? 

klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe