bus auto fiets
Menu
De Bosrand Landgoed In Den Houte Artist Impression Exterieur Waterzijde
De Bosrand Landgoed In Den Houte Artist Impression Exterieur Zuidoosthoek Met Water
De Bosrand Landgoed In Den Houte Artist Impression Exterieur Entreezijde
De Bosrand Landgoed In Den Houte Penthouse Dakterras

7 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN MET PARKZICHT

In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit  6 exclusieve appartementen en een penthouse met uitkijk op het water en de Engelse Tuin. 

Dit exclusieve en kleinschalige appartementencomplex is dé nieuwe parel van De Bosrand. In de tweede fase van deelplan 1 verwelkomen we dit complex bestaande uit 6 zeer ruime appartementen en 1 riant penthouse. De prachtige architectuur van KOW architecten verbindt het gebouw met zijn natuurlijke omgeving en biedt de bewoners alle mogelijkheden om te genieten van het leven. 

Wonen in De Bosrand betekent genieten van het buitenleven. Vanuit alle appartementen heb je prachtig uitzicht op het water en het volwassen groen van de Engelse Tuin. Dankzij de grote raampartijen geniet je optimaal van je uitzicht en valt er een royale hoeveelheid licht in je appartement. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen laat je ook buiten volop van het prachtige uitzicht en de zon genieten.

Heb je interesse in een exclusief appartement of het penthouse? Lees dan hieronder meer en geef daarna je interesse door. Je kunt je dan ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief. We informeren je dan zodra er meer informatie beschikbaar is, zoals plattegronden, prijzen en de brochure en wanneer de verkoop en inschrijving van start gaat. 

Planning

Start verkoop: einde voorjaar 2022

Start bouw: najaar 2022

Oplevering: eind 2023 

 

Geef je interesse door en blijf op de hoogte

klik hier

6 exclusieve appartementen

Op de eerste drie woonlagen liggen op elk woonlaag twee appartementen, één van 163 m2 en één van 165 m2. Beide hebben een prachtig uitzicht op het water en de Engelse Tuin. De appartementen beschikken tevens over drie slaapkamers, twee badkamers en een ruim balkon of terras. Hieraan grenst een royale living met open keuken.
In de ondergelegen parkeergarage heeft ieder appartement twee vaste parkeerplaatsen en een eigen berging.   

Gebruiksoppervlakte: circa 163 of 165 m2
Buitenruimte: circa 21, 27 of 35 m2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal parkeerplaatsen: 2
Globale prijsindicatie: vanaf circa € 1.200.000,-

1 penthouse

Het penthouse op de vierde en tevens bovenste woonlaag is het toppunt van luxe. Het wordt gekenmerkt door de combinatie van ruimte, luxe en rust. Met een dakterras van circa 67 m2 op het zuidwesten, een balkon, een gebruiksoppervlakte van maar liefst 249 m2 en het adembenemende uitzicht, biedt dit penthouse je een unieke plek op Landgoed in den Houte. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 parkeerplaatsen, een living van circa 139 m2 vervult het al je woonwensen. 
Het penthouse heeft twee vaste parkeerplaatsen en een ruime berging in de ondergelegen garage.

Gebruiksoppervlakte: circa 249 m2
Dakterras: circa 67 m2
Balkon: circa 21 m2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal parkeerplaatsen: 2
Globale prijsindicatie: circa € 2.000.000,- 

 

Geef je interesse door & blijf op de hoogte

klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor een exclusief appartement of penthouse? Maak dan nu je interesse aan ons kenbaar en we informeren je direct zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat.

Interesse doorgeven