bus auto fiets
Menu

OVER DE BOSRAND

De Bosrand is het allermooiste stukje van Landgoed in den Houte. Aan de rand van deze nieuwe wijk worden in twee deelplannen prachtige woningen en een aantal exclusieve appartementen gerealiseerd.

 

 • Deelplan 1 - fase 1

  24 woningen

  In eerste fase worden 24 woningen gerealiseerd: zowel twee- en drie-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen.
  De woningontwerpen van het eerste en het tweede deelplan lijken veel op elkaar, maar niet allle woningen zijn een exacte kopie.

  Alle woningen van het eerste deelplan zijn inmiddels verkocht. 

 • Deelplan 1 - fase 2

  7 exclusieve appartementen

  In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 7 exclusieve appartementen met parkzicht. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht op het water en de Engelse Tuin. 

  De verkoop is gestart. Klik hieronder om het aanbod te bekijken.

 • Deelplan 2 - fase 1 & 2

  37 woningen in 2 fases

  In het tweede deelplan komen 37 woningen: luxe twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. 

  Medio oktober '22 verwachten we te starten met de verkoop van de eerste 19 woningen. Lees hier meer over de eerste fase. Heb je belangstelling? Schrijf je dan hier in en we houden je op de hoogte.

Bekijk de appartementen

Klik hier
Beelden_800x8006.jpg

LANDGOED IN DEN HOUTE

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Om precies te zijn ten oosten van de Langevelderweg en ten noorden van de Anemoonweg. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd met op het allermooiste plekje van het landgoed de woningen van De Bosrand.

Bekijk de situatiekaart met de deelplannen

Klik hier
Beelden_800x8008.jpg

EEN WIJK MET ALLURE

Wonen aan De Bosrand betekent genieten van de kleine dingen in het leven. De prachtige vrijstaande woningen en luxe twee- en driekappers zijn gelegen op ruime kavels langs een slingerende weg met karakteristieke bomen. In je eigen achtertuin maar ook tijdens een wandeling op het naastgelegen Landgoed in den Houte geniet je van het goede buitenleven en de natuur. De luxe appartementen in een stijlvol, kleinschalig gebouw hebben ruime balkons met een prachtig uitzicht op de karakteristieke Engelse tuin. De Bosrand is wonen met een exclusief karakter.

Landgoed in den Houte

Lees meer

Bekijk de animatiefilm van deelplan 1

klik hier

Update

Eén appartement beschikbaar!

Eén appartement beschikbaar!

Belangstelling voor een appartement? Neem dan contact op met een van de makelaars: De Leeuw Makelaardij, tel. 071 405 1616 of Heemskerk Makelaardij, tel. 0252 375 736. De verkoop van de eerste 18 woningen van het tweede deelplan start medio oktober '22. Schrijf je bij belangstelling in voor de nieuwsbrief en ontvang bericht zodra de verkoop van start gaat.

Bekijk het appartement