bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningen & appartementen op Landgoed in den Houte

30 oktober 2023

De Bosrand - 100% verkocht en in aanbouw
Inmiddels zijn alle woningen en appartementen van De Bosrand definitief verkocht. Inmiddels is ook de bouw van alle woningen in volle gang. Naar verwachting worden de eerste woningen van De Bosrand in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. Wij wensen de nieuwe bewoners alvast veel woonplezier toe. 

Wonen in een appartement met het Landgoed aan je voeten? 
Aan de groene as van het Landgoed, vlak bij het Sint Bavopark en de Engelse tuin, verrijst het groenste gebouw van het landgoed: Paviljoen in den Houte. De 20 luxe appartementen zijn ruim, sfeervol en duurzaam. De planning is om begin 2024 te starten met de bouw, zodat de eerste appartementen een klein jaar later al opgeleverd kunnen worden! Bekijk de appartementen op de website van Paviljoen in Houte.

Ga hier naar paviljoenindenhoute.nl 


Liever een woonhuis of ander type appartement? 
Op de website van Landgoed in den Houte staat het actuele woningaanbod. De deelplannen De Landen 6 (herenhuizen), De Boskavels (grenzend aan De Bosrand), De Anemoon (appartementen) en het Sint Bavo gebouw (appartementen) komen nog in verkoop. Lees op de website van Landgoed in den Houte meer over deze deelplannen en meld je bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief.

Ga hier naar landgoedindenhoute.nl