bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoop tweede deelplan

13 oktober 2022

Vanaf vandaag starten we officieel met de verkoop van de eerste 19 woningen van het tweede deelplan van De Bosrand. Alle informatie over de woningen staat online. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot maandag 31 oktober 23.59 uur.

Voor deelplan 2 is een fraaie verkoopbrochure ontwikkeld die je een goed overzicht geeft van alle woningtypes. Wil je graag een brochure ontvangen of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars.

Inschrijven voor een woning doe je zo:
Het inschrijfformulier vind je in de accountomgeving. Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je binnen het menu voor het juiste inschrijfformulier. Vul vervolgens het complete formulier in.

Toewijzing van de woningen
De woningen worden na 31 oktober toegewezen met als doel om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een woning van hun eerste keuze. Als je je inschrijft op de woningen, dan ontvang je uiterlijk 4 november bericht over de toewijzing. Wil je meer lezen over de toewijzing? Bekijk dan hier de verkoopvoorwaarden.

Succes met inschrijven!

Bekijk hier de woningen