bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Open huis op vrijdag 18 november 14.00 - 16.00 uur

10 november 2022

Op vrijdag 18 november is er van 14.00 tot 16.00 uur een open huis voor de exclusieve appartementen aan De Bosrand. Hieronder lees je er meer over.

Open huis appartementen
Tijdens het open huis bekijken wij met jou graag de unieke ligging van dit plan, het uitzicht, geven wij je meer informatie over de nog beschikbare appartementen, de bouwplanning en beantwoorden wij al jouw vragen. We heten je van harte welkom op vrijdag 18 november van 14.00 tot 16.00 uur in de bouwkeet van KBM. Hieronder leest je waar je moet zijn en hoe je hier komt.  

Locatie & route
Het open huis wordt gehouden in de blauwe bouwkeet van KBM. Deze staat inmiddels op de bouwplaats. Vanwege bouwwerkzaamheden is de locatie slechts via één weg te bereiken. Hieronder omschrijven we de route naar de bouwkeet en hebben we deze met pijlen weergegeven op de kaart. 

Kies in Google Maps voor Kinderboerderij De Dierenhoeve Noordwijkerhout. Sla af vanaf de Sint Bavolaan en volg de weg langs De Dierenhoeve richting De Bosrand. Aan het einde van deze weg staat de blauwe bouwkeet van KBM. 

Bouwbedrijf Kuin is bezig met de bouw van de woningen van de deelplan 1. De bordjes voor het bouwverkeer van Kuin die op enkele plekken rondom het landgoed staan, leiden eveneens naar de bouwlocatie.

Klik hier voor een grotere kaart