bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Open huis op dinsdag 23 mei 16.00 - 17.30 uur

10 mei 2023

Open huis op dinsdag 23 mei is er van 16.00 tot 17.30 uur een open huis voor het laatste appartement dat onderdeel uitmaakt van het gebouw met 7 exclusieve appartementen met parkzicht aan De Bosrand. Hieronder lees je er meer over.

Open huis appartement
Tijdens het open huis bekijken wij met jou het in aanbouw zijnde appartement, de unieke ligging, het uitzicht en geven wij je meer informatie over het appartement, de bouwplanning en beantwoorden wij al jouw vragen. We heten je van harte welkom op dinsdag 23 mei van 16.00 tot 17.30 uur op de bouwplaats van KBM. Hieronder leest je waar je moet zijn en hoe je hier komt.  

Locatie & route
Het open huis wordt gehouden op de bouwplaats, die je herkent aan de blauwe bouwkeet van KBM. Vanwege bouwwerkzaamheden is de locatie slechts via één weg te bereiken. Hieronder omschrijven we de route naar de bouwkeet en hebben we deze met pijlen weergegeven op de kaart. 

Kies in Google Maps voor Kinderboerderij De Dierenhoeve Noordwijkerhout. Sla af vanaf de Sint Bavolaan en volg de weg langs De Dierenhoeve richting De Bosrand. Aan het einde van deze weg ligt de bouwplaats met daarop de blauwe bouwkeet van KBM. 

Bouwbedrijf Kuin is bezig met de bouw van de woningen van de deelplan 1. De bordjes voor het bouwverkeer van Kuin die op enkele plekken rondom het landgoed staan, leiden eveneens naar de bouwlocatie.Klik hier voor een grotere kaart

Meer over het laatste appartement

klik hier