bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Impressies 7 exclusieve appartementen met parkzicht

28 april 2022

Nu de start verkoop van de 7 exclusieve appartementen met parkzicht steeds dichterbij komt, willen we je graag een nog duidelijker beeld geven van dit bijzondere appartementengebouw. 

De exterieur impressies staan online
Wonen aan De Bosrand betekent genieten van het buitenleven. Vanuit alle appartementen heb je een prachtig uitzicht op het water en het volwassen groen van de Engelse tuin. Dankzij de grote raampartijen geniet je optimaal van je uitzicht en valt er een royale hoeveelheid licht in jouw appartement. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen laat je ook buiten volop van het prachtige uitzicht en de zon genieten. 
Wil je een goede eerste indruk krijgen van het appartementengebouw en de omgeving? Bekijk dan hier de exterieur impressies. 

Start verkoop
Achter de schermen werken we hard aan de uitwerking van alle verkoopstukken. We werken op dit moment toe naar een start verkoop tussen eind mei en eind juni.

Deelplan 2 - 37 woningen
De verkaveling voor het tweede deelplan is inmiddels goedgekeurd door de gemeente. Op de kavelkaart is te zien hoe de 28 twee-onder-één-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen van het tweede deelplan komen te liggen. Op dit moment werken we aan de verdere uitwerking van de woningen, waarvan we deze zomer de eerste beelden verwachten. 
Bekijk hier de situatiekaart. 

Blijf op de hoogte
Zodra er meer informatie beschikbaar is, informeren we hier direct over via de nieuwsbrief. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!