bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Binnenkort tweede fase van deelplan 2 in verkoop

6 december 2022

Na een succesvolle verkoop van de eerste fase van deelplan 2 start kan binnenkort ook de verkoop van de tweede fase van start. 

70% verkocht 
De woningen van De Bosrand zijn erg gewild. Inmiddels is al circa 70% van de woningen van de eerste fase van deelplan 2 verkocht. Omdat de verkoop heel vlot verloopt en we veel inschrijvers moesten teleurstellen, gaan we op korte termijn ook de woningen van de tweede fase aanbieden.

Fase 2 binnenkort in verkoop
Op dit moment zijn we druk bezig met de verkoopstukken van de volgende 18 woningen van deelplan 2. We verwachten net voor de kerst te kunnen starten met de inschrijving voor de 18 woningen van fase 2. Via deze nieuwsbrief houden we je uiteraard op de hoogte en informeren we je direct als het zover is.

Bereid je alvast voor
Het afgelopen jaar is er veel veranderd op de hypotheekmarkt. We adviseren je contact op te nemen met een financieel adviseur zodat u op het moment van inschrijving beschikt over een actueel hypotheekadvies. De hypotheekadviseurs van De Leeuw Hypotheken (tel. 071 514 54 52) en Heemskerk Hypotheken (tel 0252 374 189) helpen je graag verder! 

Aanmelden nieuwsbrief