bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Alle 19 woningen van de eerste fase van deelplan 2 zijn toegewezen

3 november 2022

Op 13 oktober ging de verkoop van de eerste 19 woningen van deelplan 2 (fase 1) van start. Vanaf dat moment was het ook mogelijk om je in te schrijven voor een of meerdere woningen. Deze inschrijving liep tot en met 31 oktober. Daarna zijn alle woningen toegewezen.

De makelaar heeft de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen inmiddels benaderd voor een informatiegesprek. Omdat er meer inschrijvingen waren dan woningen, hebben we helaas niet iedereen een woning kunnen toewijzen. Deze geïnteresseerden blijven uiteraard reservekandidaat en nieuwe belangstellenden kunnen zich ook nog aanmelden als reservekandidaat.

Heb je belangstelling voor een woning in De Bosrand? Nadat de woningen van de eerste fase verkocht zijn, start de verkoop van de tweede fase. Binnenkort komen er dus weer 18 nieuwe woningen in verkoop. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen. Je bent dan direct geïnformeerd als de verkoop en inschrijving van de tweede fase van start gaat. 

Aanmelden nieuwsbrief