bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

24 woningen verkocht - vervolgplannen

18 januari 2022

De 24 woningen van het eerste deelplan van De Bosrand zijn allemaal verkocht. We zijn druk bezig met de uitwerking van nieuwe plannen. Hieronder een update.

Deelplan 1 - appartementen
In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 7 exclusieve appartementen met uitkijk op het water en de Engelse Tuin. De ontwikkeling is in volle gang, maar op dit moment kunnen we de planning nog niet concreet maken. We kunnen dus nog niet aangeven wanneer we je meer informatie over de appartementen kunnen geven of wanneer we de start van de verkoop verwachten. 

Deelplan 2 - woningen
Het tweede deelplan van De Bosrand bestaat uit circa 36 woningen. Dit plan wordt onderverdeeld in twee fases, waarbij ongeveer 19 woningen in de eerste fase komen.
De woningontwerpen van het tweede deelplan van De Bosrand lijken veel op de woningen van het eerste deelplan, echter niet alle woningen worden een exacte kopie. Vanwege de watergang grenzend aan de kavels, kunnen we geen achterom via de achterzijde realiseren. Daarom zal de driekapper in deelplan 2 niet meer aangeboden worden. 
Deze zomer verwachten we te starten met de verkoop en inschrijving van de eerste 19 woningen van deelplan 2.

Belangstelling?
Op de website tonen we alle informatie die op dit moment beschikbaar is. 
Bij de start van de verkoop is pas alle verkoopinformatie beschikbaar, zoals de artist impressions, plattegronden en prijzen. Op dat moment is pas mogelijk om je voor één of meerdere woningen in te schrijven. Als het zover is, informeren we je natuurlijk direct via onze nieuwsbrief. 

Heb je belangstelling voor de nieuwe woningen of appartementen van De Bosrand? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief