bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

13 oktober 14.00 uur start verkoop

6 oktober 2022

De start verkoop van de nieuwe woningen van De Bosrand komt steeds dichterbij. Op donderdag 13 oktober, 14.00 uur gaan de verkoop en inschrijving van start.

We hebben weer meer informatie over de nieuwe woningen, die we graag met je delen. 

Bekijk de animatiefilm
De eerste 19 woningen die in verkoop gaan, liggen alle op een prachtige plek en op ruimte kavels die direct grenzen aan water en groen. Wilt u een goede indruk krijgen van deelplan 2 van De Bosrand? Bekijk dan nu de animatiefilm op deze website.

Maak kennis met de woningtypes
De 19 woningen vormen samen de eerste fase van deelplan 2. De woningen zijn verdeeld over een zestal woningtypes:

14 Twee-onder-een-kapwoningen
De twee-onder-een-kapwoningen zijn verdeeld over vier types; type C, F, G en H. Met type C maakten we al kennis in het eerste deelplan. De types F, G en H zijn nieuw. Ondanks dat de nieuwe types andere afmetingen én een iets andere gevel hebben, zie duidelijk dat alle twee-onder-een-kapwoningen familie van elkaar zijn.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen zijn er in twee types; type D en E. Type E komt slechts een keer voor, van type D zijn er in totaal drie woningen. Met beide woningtypes maakten we ook al eerder kennis, maar doordat nu alle kavels grenzen aan het water zijn ze toch uniek.

De woningtypes met prijsindicaties staan inmiddels op de website.

Planning & fasering
Recent hebben we besloten om de fasering te wijzigen. Dat betekent dat het westelijke deel van deelplan 2 eerst in verkoop gaat en dit deel nu fase 1 genoemd wordt. De eerste 19 woningen van fase 1 gaan donderdag 13 oktober, 14.00 uur in verkoop.

Bekijk hier de animatie en de woningtypes