bus auto fiets
Menu

DE LOCATIE

De Bosrand ligt op het mooiste plekje van de nieuwe wijk Landgoed in den Houte. Dit landgoed ligt in Noordwijkerhout, net achter de duinen in een overweldigend groen landschap. De rust van het historische landgoed smelt samen met het weidse gevoel van het strand. Toch ligt De Bosrand midden in de Randstad. Dat is wonen in een wijk met allure.

DE BOSRAND

Jouw nieuwe woning aan De Bosrand is erg centraal gelegen met zowel prachtige natuur als stadse voorzieningen dichtbij.

De locatie
Noordwijkerhout Centrum 3 min
Strand van Noordwijkerhout 10 min 5 min
Leiden 25 min 40 min
Den Haag 35 min 60 min
Amsterdam 40 min 50 min
Rotterdam 45 min

HOTSPOTS

De Bosrand is de plek waar de dynamiek en bedrijvigheid van de Randstad samenkomt met de rust en ruimte van de prachtige natuur. Hier ervaar je het beste van twee werelden.

LANDGOED IN DEN HOUTE
1

LANDGOED IN DEN HOUTE

Over de slingerende paadjes, langs de eeuwenoude bomen en luisterend naar het kabbelende water van landgoed Den Houte maak je kennis met haar elegante karakter. Het parkachtige landschap met verassende doorkijkjes en grootste waterpartijen maakt de weelderige Engelse tuin de perfecte plek om te genieten.

Naar landgoedindenhoute.nl
HET STRAND EN DE DUINEN
2

HET STRAND EN DE DUINEN

De Bosrand ligt op steenworp afstand van de zee. Op het prachtig uitgestrekte strand geniet je heel het jaar door van het weidse gevoel en de ruimte van de natuur. Na een flinke strandwandeling neem je plaats bij een van de gezellige strandpaviljoens, beachclubs of restaurants voor een goed glas wijn of een heerlijk uitgebreid diner.

NOORDWIJKERHOUT
3

NOORDWIJKERHOUT

Noordwijkerhout is gelegen achter de duinen en de Noordzeekust en vlak bij steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam. Het is een prachtige plaats met een gezellig, authentiek centrum rondom de opvallende Witte Kerk. De vele terrassen en winkels maken van deze plaats een erg fijne plek om boodschappen te doen of een hapje te eten. Naast diverse basisscholen is er in Noordwijkerhout ook een college voor voortgezet onderwijs.

NOORDWIJKSE GOLFCLUB
4

NOORDWIJKSE GOLFCLUB

Tussen de Noordzee en De Bosrand ligt de baan van de Noordwijkse Golfclub. Op het ruim 60 hectare tellende terrein is een prachtige duinenbaan aangelegd, een van de mooiste golfbanen van Nederland. De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en de architectuur maken de baan bijzonder uitdagend. De perfecte plek om een balletje te slaan en te genieten van de prachtige omgeving rondom De Bosrand.

MIDDEN IN DE RANDSTAD
5

MIDDEN IN DE RANDSTAD

De Bosrand ligt midden in de Randstad. Vanuit Den Haag bereik je jouw nieuwe woning in ruim een half uur, Amsterdam in driekwartier en vanuit Hoofddorp en Leiden in slechts een klein half uur en dat in een heerlijk groenrijke omgeving, dicht bij het strand. Na een innoverende dag vol bedrijvigheid kom je in jouw nieuwe woning aan De Bosrand weer heerlijk tot rust. Dat is wonen in een wijk met allure.

DE BOLLENSTREEK
6

DE BOLLENSTREEK

De Bosrand ligt in het hart van de Bollenstreek. Gedurende de bloeitijd van de bloembollen heeft de streek een prachtig kleurrijk aanzien. Na de krokussen begint eind maart de bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. In de nazomer zorgen gladiolen, dahlia's, anjers en asters voor een tweede kleurrijke periode. Je kunt hier heerlijk genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur de bieden heeft.

Meer informatie over het project?

Lees verder

Update

Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte

Alle appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je op zoek naar een luxe appartement op Landgoed in den Houte? Bekijk dan deelplan Paviljoen in den Houte, een gebouw met 20 luxe en duurzame appartementen.

Naar paviljoenindenhoute.nl