bus auto fiets
Menu

Deelplan 2 -fase 2 - 18 woningen

In het tweede deelplan van De Bosrand komen in totaal 37 woningen. Het woningaanbod zal bestaan uit luxe twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. De tweede fase bestaat uit 18 woningen. 

Deelplan 2 is verdeeld in 2 fases. In de tweede fase komen 18 woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Alle woningen liggen op een ruim perceel dat grenst aan water en groen.

De verkoop en inschrijving van de tweede fase starten op 22 december. Op dat moment komt alle woningeninformatie online en kun je je bij belangstelling inschrijven voor  voor één of meerdere bouwnummers. Inschrijven kan tot dinsdag 10 januari 2023, 23.59 uur. Daarna worden de woningen toegewezen. 

Lees hieronder welke woningtypes in de tweede fase van deelplan 2 gaan komen. Bekijk daarna hier de individuele bouwnummers en schrijf je bij belangstelling in.
Naar verwachting start de bouw van deze woningen in het derde kwartaal van 2023.

Kavelkaart De Bosrand Deelplan 2 18 Woningen

Kavelkaart

Hiernaast zie je de kavelkaart van de tweede fase van deelplan 2.
- BW.20 - Vrijstaande woning type E
- BW.21 t/m BW.24 en BW.28 & BW.29 - Twee-onder-een-kapwoning type G
- BW.25 & BW.26 en BW.33 t/m BW.36 - Twee-onder-een-kapwoning type C
- BW.27, BW32 en BW.37 - Vrijstaande woning type D
- BW.30 & BW.31 - Twee-onder-een-kapwoningen type F 

Lees hieronder meer over de woningtypes. Via de aanbodpagina bekijk je de individuele bouwnummers en schrijf je je bij belangstelling in. 

Naar de aanklikbare kavelkaart

Ga direct naar het woningaanbod

Klik hier

Twee-onder-een-kap-woning type C

In deze fase worden zes prachtige twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd van het type C. De entrees van deze woningen bevinden zich aan de zijkant, waardoor een L-vormige indeling ontstaat op de begane grond die extra ruim aanvoelt door de hoogte van ca. 2,95 meter. Door de erker (voor- of zijkant) en een grote raampartij bij het zitgedeelte ontstaat een gezellige hoek met veel licht. De leefkeuken staat door de pui met openslaande deuren direct in contact met de riante tuin. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je vijf slaapkamers en twee badkamers. Deze woningen hebben prachtige tuinen en uitzicht op bos en water.

VARIANTEN
Er bestaan twee varianten op type C. Type C1 met langskap heeft een ruime garage vast aan het huis en een erker aan de voorzijde. Type C2 met dwarskap heeft een garage losstaand van het huis en een erker aan de zijkant. Met een diepte van 11,6 m is deze woning net een slagje groter dan type C1 (diepte 11,0 m).

Bekijk op de woningaanbodpagina alle bouwnummers, de prijzen en de plattegronden.

Twee-onder-een-kap-woning type F

Van type F worden twee woningen in dit deel van De Bosrand gerealiseerd. Met de ligging aan het water en een groenrijke tuin is dit type een prachtige toevoeging aan het plan. Door de erker (type F1) of de grote raampartij (type F2) aan de voorzijde ontstaat een gezellige zithoek met veel licht. Aan de achterzijde bij de leefkeuken en het eetgedeelte bevindt zich een grote glazen pui met openslaande deuren. Hierdoor heb je prachtig zicht op de tuin en de groene, waterrijke omgeving. Op de tweede verdieping ontstaat er extra ruimte door de dakkapellen
en is standaard een tweede badkamer inbegrepen. Ideaal voor de kinderen of logees. Kortom, woningtype F is zowel binnen als buiten een prachtig geheel dat volledig opgaat in de groene omgeving van De Bosrand.

VARIANTEN
Type F1 heeft een erker aan de voorkant waardoor er een extra ruime zithoek ontstaat. De zolder heeft, naast de badkamer en de vierde slaapkamer, een onbenoemde ruimte die naar eigen wens is in te vullen. Type F2 is iets dieper, heeft een gedraaide kap en is daardoor net een slagje groter.

Bekijk op de woningaanbodpagina alle bouwnummers, de prijzen en de plattegronden.

Twee-onder-een-kap-woning type G

Van de twee-onder-een-kapwoning type G worden er maar liefst zes gerealiseerd in fase 2 van deelplan 2. De woningen zijn comfortabel en ruim. Zo zijn er vier ruime slaapkamers en biedt de tweede verdieping ook volop ruimte om bijvoorbeeld nog een studiekamer of gym te maken. Het toevoegen van een tweede badkamer is hier ook een optie. De gevels van type G hebben een robuuste uitstraling door de gemêleerde donkere steen en zijn direct herkenbaar te midden van De Bosrand. Deze woningen met prachtige tuinen en uitzicht op groen en water zijn een luxe en ontspannen plek om je thuis te voelen.

VARIANTEN
Type G1 heeft aan de voorzijde een erker die zorgt voor extra ruimte en licht in het zitgedeelte. Type G2 biedt daarentegen extra vierkante meters doordat deze net iets dieper is én door de dwarskap is ook de zolderverdieping ruimer.

Bekijk op de woningaanbodpagina alle bouwnummers, de prijzen en de plattegronden.

Vrijstaande woning type D

De zeer riante vrijstaande woningen van type D zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. In de tweede fase van deelplan 2 komen in totaal drie vrijstaande woningen van dit type. Het metselwerk heeft een licht beige-grijze kleur en geeft de woningen een warm karakter. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden uitzicht op de groene omgeving. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Via een prachtige serre, voorzien van glas van vloer tot plafond, loop je de riante tuin in. Met de overkapping ontstaat een mooie buitenruimte waar je fijn kunt vertoeven.

Bekijk op de woningaanbodpagina alle bouwnummers, de prijzen en de plattegronden.

Door de platte daken en het warm-grijs metselwerk heeft deze vrijstaande woning een eigentijds karakter. Toch vormt het, door het mos sedumdak en de grote raampartijen, een mooi geheel met de omliggende natuur. De grote ramen die van vloer tot plafond reiken (2,95m) bieden uitzicht op de eekhoorns in de volwassen bomen aangrenzend aan de tuin. Via de schuifdeuren haal je buiten naar binnen: het maakt van je riante leefkeuken de perfecte plek om heerlijk lange zomeravonden in door te brengen. Met vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond, twee badkamers en een garage vast aan de woning biedt dit woningtype je alle ruimte om te genieten van het goede leven. In de tweede fase komt er slechts één woning van dit type. 

Bekijk op de woningaanbodpagina meer details over dit bouwnummer, de prijs en de plattegronden.

Direct naar het inschrijfformulier in de accountomgeving

Log in

Update

Laatste woningen De Bosrand

Heb je belangstelling voor een woning in De Bosrand? Je kunt je voor de laatste woningen nog steeds aanmelden als (reserve)kandidaat.