bus auto fiets
Menu

19 woningen in de eerste fase van deelplan 2

In het tweede deelplan van De Bosrand komen in totaal 37 woningen. Het woningaanbod zal bestaan uit luxe twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. De verkoop van de eerste 19 woningen is gestart.  

Het tweede deelplan van De Bosrand bestaat uit 37 woningen. Deelplan 2 is verdeeld in 2 fases. In de eerste fase komen in totaal 19 woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De verkoop van de eerste fase is gestart. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. 

Lees hieronder meer over de woningtypes van deelplan 2. Op de aanbodpagina vind je alle bouwnummers en een link naar het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier vind je ook direct in je accountomgeving (inloggen).

Naar verwachting start de bouw van deze woningen in het tweede kwartaal van 2023.

Twee-onder-een-kapwoning type C

In de eerste fase van het tweede deelplan van De Bosrand worden zes prachtige twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd van het type C. De entrees van deze woningen bevinden zich aan de zijkant, waardoor een L-vormige indeling ontstaat op de begane grond die extra ruim aanvoelt door de hoogte van ca. 2,95 meter. Ook de breedte van maar liefst 6,9 meter geven deze woningen een zeer comfortabel en luxe karakter. Door de erker (voor- of zijkant) en een grote raampartij bij het zitgedeelte ontstaat een gezellige hoek met veel licht. De leefkeuken staat door de pui met openslaande deuren direct in contact met de riante tuin. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je vijf slaapkamers en twee badkamers, ideaal om bijvoorbeeld de kinderen hun eigen badkamer te geven. 

 

Aantal: 6
Kavelgrootte: circa 502 – 567 m2
Gebruiksoppervlakte: 174 – 191 m2
Inhoud: 711 – 777 m3
Woningbreedte: 6,9 meter
Woningdiepte: 11 of 11,6 meter
Inpandige verdiepingshoogte begane grond: 2,95 m
Aangebouwde of vrijstaande garage
Koopsom: vanaf € 877.000 v.o.n.

Naar de bouwnummers & plattegronden van type C

Klik hier

Twee-onder-een-kapwoning type F

Van type F worden twee woningen in de eerste fase van deelplan 2 gerealiseerd. Met de ligging aan het water en een groenrijke tuin is dit type een prachtige toevoeging aan het plan. Door de erker (type F1) of de grote raampartij (type F2) aan de voorzijde ontstaat een gezellige zithoek met veel licht. Aan de achterzijde bij de leefkeuken en het eetgedeelte bevindt zich een grote glazen pui met openslaande deuren. Hierdoor heb je prachtig zicht op de tuin en de groene, waterrijke omgeving. Op de tweede verdieping ontstaat er extra ruimte door de dakkapellen en is standaard een tweede badkamer inbegrepen. Ideaal voor de kinderen of logees. Kortom, woningtype F is zowel binnen als buiten een prachtig geheel dat volledig opgaat in de groene omgeving van De Bosrand.

 

Aantal: 2
Kavelgrootte: circa 366 – 425 m2
Gebruiksoppervlakte: 162 – 175 m2
Inhoud: 635 - 690 m3
Woningbreedte: 6,3 meter
Woningdiepte: 11 of 11,6 meter
Inpandige verdiepingshoogte begane grond: 2,95 m
Koopsom: vanaf € 792.000 v.o.n.

Naar de bouwnummers & plattegronden van type F

Klik hier

Twee-onder-een-kapwoning type G

Van de twee-onder-een-kapwoning type G worden er in deze fase van de Bosrand vier gerealiseerd. Met een breedte van 6,3 meter en gebruiksoppervlakte van respectievelijk 144 m2 en 157 m2 is er volop ruimte om te genieten van het goede leven. Zo zijn er vier ruime slaapkamers en biedt de tweede verdieping ook volop ruimte om bijvoorbeeld nog een studiekamer of gym te maken. Het toevoegen van een tweede badkamer is hier ook een optie. De gevels van type G hebben een robuuste uitstraling door de gemêleerde donkere steen en zijn direct herkenbaar te midden van De Bosrand. Deze woningen met prachtige tuinen en uitzicht op groen en water zijn een luxe en ontspannen plek om je thuis te voelen.Aantal: 4
Kavelgrootte: circa 320 – 435 m2
Gebruiksoppervlakte: 144 – 157 m2
Inhoud: 565 – 625 m3
Woningbreedte: 6,3 meter
Woningdiepte: 10 of 10,6 meter
Inpandige verdiepingshoogte begane grond: 2,95 m
Koopsom: vanaf € 711.000 v.o.n.

Naar de bouwnummers & plattegronden van type G

Klik hier

Twee-onder-een-kapwoning type H

Unieke kavels vragen om een buitengewoon woningtype. De twee woningen van type H liggen op extra brede kavels en zijn speciaal ontwikkeld voor het hofje midden in dit deelplan van De Bosrand. Door deze ligging en de brede zijtuin ontstaat een gevoel van sereniteit rondom de woningen. Om deze kenmerken optimaal te benutten hebben de woningen een breedte van 7,2 meter en is de entree aan de voorkant van de woning geplaatst. De aangebouwde berging van type H bevindt zich meer aan de voorzijde van de woning, hierdoor is er ruimte voor een extra glazen pui met tuindeur richting het overdekte terras. Nóg meer gebruiksoppervlakte ontstaat door de dakkapellen en de erkers aan de voorgevel.

 
Aantal: 2
Kavelgrootte: circa 467 – 538 m2
Gebruiksoppervlakte: 166 m2
Inhoud: 645 m3
Woningbreedte: 7,2 meter
Woningdiepte: 10 meter
Inpandige verdiepingshoogte begane grond: 2,95 m
Koopsom: vanaf € 842.000 v.o.n.

Naar de bouwnummers & plattegronden van type H

Klik hier

Vrijstaande woning type D

Vrijstaande woning type D

De zeer riante vrijstaande woningen van type D zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Het metselwerk heeft een licht beige-grijze kleur en geeft de woningen een warm karakter. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden uitzicht op de groene omgeving. De ca. 2,95 meter hoge begane grond geeft woningtype D meteen een ruimtelijk gevoel. En uiteraard is er ook volop ruimte. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vind je maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Via een prachtige serre, voorzien van glas van vloer tot plafond, loop je de riante tuin in. Met de overkapping ontstaat een mooie buitenruimte waar je fijn kunt vertoeven.


Aantal: 4
Kavelgrootte: circa 590 – 736 m2
Gebruiksoppervlakte: 214 m2
Inhoud: 898 m3
Woningbreedte: 7,2 meter
Woningdiepte: 16,1 meter
Koopsom: vanaf € 1.114.000 v.o.n.

Naar de bouwnummers & plattegronden van type D

Klik hier

Vrijstaande woning type E

De vrijstaande woning van type E is het toppunt van elegantie. Door de platte daken en het warm-grijs metselwerk heeft deze woning een eigentijds en modern karakter. Toch vormt zij een mooi geheel met de omliggende natuur door de mos sedumdaken en grote raampartijen. Ook de ligging van de prachtige tuin draagt bij aan dit geheel. De vertrekken op de begane grond zijn ruim en voelen nog grootser aan door de hoogte van ca. 2,95 meter. Via de schuifdeuren haal je buiten naar binnen: het maakt van je riante leefkeuken de perfecte plek om heerlijk lange zomeravonden in door te brengen. Met vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond, twee badkamers en een geïsoleerde berging biedt dit woningtype je alle ruimte om te genieten van het goede leven. Aantal: 1
Kavelgrootte: circa 755 m2
Gebruiksoppervlakte: 223 m2
Inhoud: 1.083 m3
Woningbreedte: 19,3 meter
Woningdiepte: 13,9 meter
Inpandige verdiepingshoogte begane grond: 2,95 m
Aangebouwde geïsoleerde berging
Koopsom: € 1.230.000 v.o.n.

Naar het bouwnummer & de plattegronden van type  E

Klik hier

De verkoop van de 19 woningen van fase 1 is gestart. Bekijk eerst alle bouwnummers via de woningaanbodpagina en bekijk de ligging op de kavelkaart. Schrijf je daarna in voor één of meerdere bouwnummers. Inschrijven kan tot 31 oktober '22, 23.59 uur. Je vindt het inschrijfformulier in de accountomgeving. Een uitleg over het inschrijving vind je hier.

Bekijk alle bouwnummers en de kavelkaart

Klik hier

Update

Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte

Alle appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je op zoek naar een luxe appartement op Landgoed in den Houte? Bekijk dan deelplan Paviljoen in den Houte, een gebouw met 20 luxe en duurzame appartementen.

Naar paviljoenindenhoute.nl