bus auto fiets
Menu

7 EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN MET PARKZICHT

In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit  6 exclusieve appartementen en een penthouse met uitkijk op het water en de Engelse Tuin. 

Dit exclusieve en kleinschalige appartementencomplex is dé nieuwe parel van De Bosrand. In de tweede fase van deelplan 1 verwelkomen we dit complex bestaande uit 6 zeer ruime appartementen en 1 riant penthouse. De prachtige architectuur van KOW architecten verbindt het gebouw met zijn natuurlijke omgeving en biedt de bewoners alle mogelijkheden om te genieten van het leven. 

Wonen in De Bosrand betekent genieten van het buitenleven. Vanuit alle appartementen heb je prachtig uitzicht op het water en het volwassen groen van de Engelse tuin. Dankzij de grote raampartijen geniet je optimaal van je uitzicht en valt er een royale hoeveelheid licht in je appartement. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen laat je ook buiten volop van het prachtige uitzicht en de zon genieten.

Heb je interesse in een exclusief appartement of het penthouse? Bekijk dan alle bouwnummers en schrijf je daarna via de website in. Alle verkoopinformatie is ook via de makelaars verkrijgbaar. 

Planning

Start verkoop: 16 juni 2022

Start bouw: najaar 2022

Oplevering: eind 2023 

 

Bekijk de appartementen

klik hier

6 exclusieve appartementen

Op de eerste drie woonlagen liggen op elk woonlaag twee appartementen, één van 163 m2 en één van 165 m2. Beide hebben een prachtig uitzicht op het water en de Engelse Tuin. De appartementen beschikken tevens over drie slaapkamers, twee badkamers en een ruim balkon of terras. Hieraan grenst een royale living met open keuken.
In de ondergelegen parkeergarage heeft ieder appartement twee vaste parkeerplaatsen en een eigen berging.   

Gebruiksoppervlakte: circa 163 of 165 m2
Buitenruimte: circa 21, 27 of 35 m2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal parkeerplaatsen: 2
Prijsindicatie: vanaf  € 1.195.000,-

Bekijk de appartementen AB.01, AB.03 en AB.05

Klik hier

Bekijk de appartementen AB.02, AB.04 en AB.06

Klik hier

1 penthouse

Het penthouse op de vierde en tevens bovenste woonlaag is het toppunt van luxe. Het wordt gekenmerkt door de combinatie van ruimte, luxe en rust. Met een dakterras van circa 67 m2 op het zuidwesten, een balkon, een gebruiksoppervlakte van maar liefst 249 m2 en het adembenemende uitzicht, biedt dit penthouse je een unieke plek op Landgoed in den Houte. Met drie slaapkamers, twee badkamers, twee parkeerplaatsen en een living van circa 139 m2 vervult het al je woonwensen. 
Het penthouse heeft twee vaste parkeerplaatsen en een ruime berging in de ondergelegen garage.

Gebruiksoppervlakte: circa 249 m2
Dakterras: circa 67 m2
Balkon: circa 21 m2
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal parkeerplaatsen: 2
Globale prijsindicatie: circa € 2.000.000,- 

 

Bekijk het penthouse

Klik hier

Update

Alles verkocht - nieuw aanbod

Alles verkocht - nieuw aanbod

De appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je geïnteresseerd in een luxe appartement in Landgoed in den Houte? Bekijk dan de website van Paviljoen in den Houte en schrijf je bij belangstelling in op de website van Paviljoen in den Houte.

naar paviljoenindenhoute.nl