bus auto fiets
Menu

OVER DE BOSRAND

De Bosrand is het allermooiste stukje van Landgoed in den Houte. Aan de rand van deze nieuwe wijk worden in twee deelplannen prachtige woningen en een aantal exclusieve appartementen gerealiseerd.

 

 • Deelplan 1 - fase 1

  24 woningen

  In eerste fase worden 24 woningen gerealiseerd: zowel twee- en drie-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen.
  De woningontwerpen van het eerste en het tweede deelplan lijken veel op elkaar, maar niet allle woningen zijn een exacte kopie.

  Alle woningen van het eerste deelplan zijn verkocht en de bouw is inmiddels in volle gang.

 • Deelplan 1 - fase 2

  7 exclusieve appartementen

  In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 7 exclusieve appartementen met parkzicht. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht op het water en de Engelse Tuin. De bouw is eind 2022 van start gegaan.

  Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Klik hieronder om het aanbod te bekijken.

 • Deelplan 2 - fase 1 & 2

  37 woningen in 2 fases

  In het tweede deelplan komen 37 woningen: luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

  Alle woningen van deelplan 2 zijn in verkoop. Naar verwachting start de bouw van de eerste fase in Q2 2023, de start van de tweede fase volgt dan in Q3 van 2023. Schrijf je bij belangstelling in als reservekandidaat. De makelaar neemt dan contact op als er een woning voor je beschikbaar komt. 

Bekijk de appartementen

Klik hier

Bekijk de woningen van deelplan 2 

Klik hier
Beelden_800x8006.jpg

LANDGOED IN DEN HOUTE

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Om precies te zijn ten oosten van de Langevelderweg en ten noorden van de Anemoonweg. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd met op het allermooiste plekje van het landgoed de woningen van De Bosrand.

Bekijk de situatiekaart met de deelplannen

Klik hier
Beelden_800x8008.jpg

EEN WIJK MET ALLURE

Wonen aan De Bosrand betekent genieten van de kleine dingen in het leven. De prachtige vrijstaande woningen en luxe twee- en driekappers zijn gelegen op ruime kavels langs een slingerende weg met karakteristieke bomen. In je eigen achtertuin maar ook tijdens een wandeling op het naastgelegen Landgoed in den Houte geniet je van het goede buitenleven en de natuur. De luxe appartementen in een stijlvol, kleinschalig gebouw hebben ruime balkons met een prachtig uitzicht op de karakteristieke Engelse tuin. De Bosrand is wonen met een exclusief karakter.

Landgoed in den Houte

Lees meer

Bekijk de animatiefilm van deelplan 1

klik hier

Update

Laatste woningen De Bosrand

Heb je belangstelling voor een woning in De Bosrand? Je kunt je voor de laatste woningen nog steeds aanmelden als (reserve)kandidaat.