bus auto fiets
Menu

OVER DE BOSRAND

De Bosrand is het allermooiste stukje van Landgoed in den Houte. Aan de rand van deze nieuwe wijk worden in twee deelplannen prachtige woningen en een aantal exclusieve appartementen gerealiseerd.

 

 • Deelplan 1 - fase 1

  24 woningen

  In eerste fase worden 24 woningen gerealiseerd: zowel twee- en drie-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen.
  De woningontwerpen van het eerste en het tweede deelplan lijken veel op elkaar, maar niet allle woningen zijn een exacte kopie.

  Alle woningen van het eerste deelplan zijn verkocht en de bouw is in volle gang.

 • Deelplan 1 - fase 2

  7 exclusieve appartementen

  In de tweede fase van deelplan 1 komt een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 7 exclusieve appartementen met parkzicht. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht op het water en de Engelse Tuin.

  Alle appartementen zijn verkocht en in aanbouw.

 • Deelplan 2 - fase 1 & 2

  37 woningen in 2 fases

  In het tweede deelplan komen 37 woningen: luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

  Alle woningen van deelplan 2 zijn verkocht en in aanbouw. 

Beelden_800x8006.jpg

LANDGOED IN DEN HOUTE

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Om precies te zijn ten oosten van de Langevelderweg en ten noorden van de Anemoonweg. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd met op het allermooiste plekje van het landgoed de woningen van De Bosrand.

Beelden_800x8008.jpg

EEN WIJK MET ALLURE

Wonen aan De Bosrand betekent genieten van de kleine dingen in het leven. De prachtige vrijstaande woningen en luxe twee- en driekappers zijn gelegen op ruime kavels langs een slingerende weg met karakteristieke bomen. In je eigen achtertuin maar ook tijdens een wandeling op het naastgelegen Landgoed in den Houte geniet je van het goede buitenleven en de natuur. De luxe appartementen in een stijlvol, kleinschalig gebouw hebben ruime balkons met een prachtig uitzicht op de karakteristieke Engelse tuin. De Bosrand is wonen met een exclusief karakter.

Landgoed in den Houte

Lees meer

Bekijk de animatiefilm van deelplan 1

klik hier

Update

Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte

Alle appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je op zoek naar een luxe appartement op Landgoed in den Houte? Bekijk dan deelplan Paviljoen in den Houte, een gebouw met 20 luxe en duurzame appartementen.

Naar paviljoenindenhoute.nl