bus auto fiets
Menu

BROCHURE & DOWNLOADS WONINGEN 

Op deze pagina vind je meer informatie over de 19 woningen van De Bosrand deelplan 2 (fase 1) die momenteel in verkoop zijn. In de digitale brochure staan de woningen uit deelplan 2, waarvan fase 1 een onderdeel is.
Je kan de brochure ook downloaden, evenals de sanitair brochure en de prijslijst met situatietekening.  

  • DIGITALE BROCHURE

    • Fijn leesbaar

    • Mobielvriendelijk

    • Extra beeldmateriaal

    • Makkelijk om te delen

Brochure woningen deelplan 2

Klik hier

Downloads

Hieronder zie je alle bestanden die je kan downloaden van de 19 woningen van deelplan 2 van De Bosrand. De bestanden zullen in een nieuw tabblad openen, waarna je het document kan printen of kan opslaan om later nog even rustig te bestuderen. 
De brochures hebben betrekking op alle 37 woningen van deelplan 2, de kavelkaart en prijslijst geven aan welke 19 woningen onder de eerste fase vallen.

1

PDF brochure

Via onderstaande download button kun je de PDF versie van de brochure downloaden. Deze PDF kun je eenvoudig opslaan op je computer. Bekijk ook de kavelkaart met de bouwnummers (3).

Download
2

PDF sanitair brochure

Via onderstaande button kun je de PDF versie van de sanitair brochure downloaden.

Download
3

PDF bouwnummers & prijslijst

Via onderstaande download button is de kavelkaart met de bouwnummers en de prijslijst als PDF te downloaden. Enkele grote meerwerkopties zoals een uitbouw, vind je ook terug op de prijslijst.

Download
4

Situatietekening met beplanting

Via onderstaande download button is de technische situatietekening met het inrichtingsplan van het openbaar gebied, de privépercelen en de mandelige terreinen te downloaden.

Download

Bekijk de woninginformatie op de website

Naar het woningaanbod

Update

Appartementen

Appartementen

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij belangstelling contact op met de makelaars; De Leeuw Makelaardij, tel 071 405 1616 en Heemskerk Makelaardij 0252 375 736 of stuur een mail via het contactformulier van deze website.

Bekijk de appartementen