bus auto fiets
Menu

BROCHURE & DOWNLOADS WONINGEN 

Op deze pagina vind je meer informatie over de woningen van zowel fase 1 (19 woningen) als fase 2 (18 woningen) van het tweede deelplan van De Bosrand. In de digitale brochure staan alle woningen uit deelplan 2. Aan de kavelkaarten die je onderaan aantreft, kun je zien welke bouwnummers met bijhorende woningtypes, onder welke fase vallen.
Je kan de brochure ook downloaden, evenals de sanitair brochure en de twee prijslijsten met de situatietekening. Vanwege de hoogteverschillen en hoeveelheid bomen en groen op de percelen, is eveneens per fase een situatietekening met beplanting te downloaden.  

  • DIGITALE BROCHURE

    • Fijn leesbaar

    • Mobielvriendelijk

    • Extra beeldmateriaal

    • Makkelijk om te delen

Brochure woningen deelplan 2

Klik hier

Downloads

Hieronder zie je alle bestanden die je kan downloaden van de woningen van deelplan 2 van De Bosrand. De bestanden zullen in een nieuw tabblad openen, waarna je het document kan printen of kan opslaan om later nog even rustig te bestuderen. 
De brochures hebben betrekking op alle 37 woningen van deelplan 2, de kavelkaart en prijslijst geven aan welke 19 woningen onder de eerste fase vallen en welke 18 woningen onder de tweede fase vallen. 

1

PDF brochure deelplan 2 (fase 1&2)

Via onderstaande download button kun je de PDF versie van de brochure downloaden. Deze PDF kun je eenvoudig opslaan op je computer. Deze brochure heeft betrekking op zowel de woningen van de eerste fase, als de tweede fase van deelplan 2. Bekijk daarom ook de kavelkaarten met de bouwnummers en prijslijst.

Download
2

PDF sanitair brochure deelplan 2 (fase 1&2)

Via onderstaande button kun je de PDF versie van de sanitair brochure downloaden. Deze brochure heeft betrekking op zowel de woningen van de eerste fase, als de tweede fase van deelplan 2.

Download
3

PDF bouwnummers fase 1 & prijslijst

Via onderstaande download button is de kavelkaart met de bouwnummers en de prijslijst van fase 1 als PDF te downloaden. Enkele grote meerwerkopties zoals een uitbouw, vind je ook terug op de prijslijst.
Alle woningen van deze fase zijn inmiddels verkocht.

Download
4

Situatietekening met beplanting fase 1

Via onderstaande download button is de technische situatietekening met het inrichtingsplan van het openbaar gebied, de privépercelen en de mandelige terreinen van fase 1 van deelplan 2 te downloaden.
Alle woningen van deze fase zijn inmiddels verkocht.

Download
5

PDF bouwnummers fase 2 & prijslijst

Via onderstaande download button is de kavelkaart met de bouwnummers en de prijslijst van fase 2 als PDF te downloaden. Enkele grote meerwerkopties zoals een uitbouw, vind je ook terug op de prijslijst.
Voor de bouwnummer BW.27 en BW.29 zijn inmiddels (ruwbouw)meerwerkopties gekozen. Deze zijn nog NIET verwerkt in onderstaande prijslijst maar wel op de woningaanbodpagina op deze website.

Download
6

Situatietekening met beplanting fase 2

Via onderstaande download button is de technische situatietekening met het inrichtingsplan van het openbaar gebied, de privépercelen en de mandelige terreinen van fase 2 van deelplan 2 te downloaden.

Download

Bekijk het actuele woningaanbod

Klik hier

Update

Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte

Alle appartementen aan De Bosrand zijn inmiddels verkocht. Ben je op zoek naar een luxe appartement op Landgoed in den Houte? Bekijk dan deelplan Paviljoen in den Houte, een gebouw met 20 luxe en duurzame appartementen.

Naar paviljoenindenhoute.nl