bus auto fiets
Menu

TE KOOP

2 exclusieve appartementen aan De Bosrand 

De Bosrand 

In deelplan 1 van De Bosrand komt een appartementengebouw bestaande uit 7 exclusieve appartementen met uitkijk op het water en de Engelse Tuin. Dit exclusieve en kleinschalige appartementencomplex is dé nieuwe parel van De Bosrand. De prachtige architectuur van KOW architecten verbindt het gebouw met zijn natuurlijke omgeving en biedt de bewoners alle mogelijkheden om te genieten van het leven. 

Wonen in De Bosrand betekent genieten van het buitenleven. Vanuit alle appartementen heb je prachtig uitzicht op het water en het volwassen groen van de Engelse tuin. Dankzij de grote raampartijen geniet je optimaal van je uitzicht en valt er een royale hoeveelheid licht in je appartement. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen laat je ook buiten volop van het prachtige uitzicht en de zon genieten.

De bouw is eind 2022 van start gegaan.

Appartement AB.01

Appartement AB.01 bevindt zich op de eerste woonlaag aan de zuid- en westzijde van het appartementengebouw. Het appartement van maar liefst 165 vierkante meter beschikt over een riante living met zeer grote raampartijen, die een fenomenaal uitzicht bieden. Tevens telt het appartement drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een inloopkast en een badkamer en suite. Het grote terras van 35 vierkante meter is gelegen op het zuiden. De bouw is eind 2022 van start gegaan.

Gebruiksoppervlakte van 165 m²
Woonkamer met keuken van 85 m²
Drie slaapkamers, twee badkamers
Terras van 35 m² op het zuiden
Twee privé parkeerplaatsen en een berging in de kelder
Koopsom € 1.215.000,- v.o.n.

Appartement AB.02

Aan de zuid- en oostzijde en op de eerste woonlaag van het appartementengebouw bevindt zich appartement AB.02. Het appartementen van 163 vierkante meter beschikt over een riante living met keuken van maar liefst 80 vierkante meter, drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Eén van de slaapkamers beschikt over een badkamer en suite. Het ruime en zonnige balkon op het zuiden is de ideale plek om de dag te beginnen met een lekkere kop koffie en een schitterend uitzicht op de Engelse tuin. De bouw is in december 2022 van start gegaan.

Gebruiksoppervlakte van 163 m²
Woonkamer met keuken van 80 m²
Drie slaapkamers, twee badkamers
Balkon van 21 m² op het zuiden
Twee privé parkeerplaatsen en een berging in de kelder
Koopsom € 1.195.000 v.o.n.

Meer informatie of belangstelling?

Wil je meer informatie over bovenstaande appartementen? 

Download informatie

Op de pagina "Brochure & downloads appartementen" kun je de brochure, prijslijst en de plattegronden downloaden. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

Klik hier

Bekijk de ligging op de kaart

Wil je graag meer informatie over de appartementen en bekijk je graag de ligging op de kaart. Ga dan via onderstaande link naar de pagina "Aanbod".

Klik hier

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor een van de appartementen? Neem dan per mail of telefoon contact op met een van de makelaars. Klik hieronder om naar de pagina "Contact" te gaan.

Klik hier

Update

In verkoop

In verkoop

Heb je belangstelling voor een appartement? Neem dan contact op met De Leeuw Makelaardij, tel 071 405 1616 of Heemskerk Makelaardij, tel. 0252 375 736 of stuur een mail via het contactformulier van deze website. Als je je wil inschrijven als reserve-kandidaat voor een woning, maak dan gebruik van het inschrijfformulier (inloggen).

Naar het actuele woningaanbod